Bol Vas ometa i ograničava?

Bol Vas ometa i ograničava?

RUČNA MASAŽA I KOREKCIJA

Prijatno, Bezbolno, Prirodno, Bezbedno i Efikasno

MASTER MANUAL TEHNIKE

Master Manual je sistem ručnih masažnih i korektivnih tehnika čiji je cilj da se opuste mišići, poveća prokrvljenost i cirkulacija i zglobovi dovedu u prirodan položaj i rasterete.

Rezultat je bezbolna pokretljivost, osećaj lakoće i rasterećenja.

Master Manual korektivne tehnike su tehnike istezanja koje koriguju pozicije zglobova, ispravljaju mišićni disbalans, oslobađaju fascije i posledično povećavaju pokretljivost tela.

Master Manual relaks tehnike su tehnike ručne masaže koje poboljšavaju protok krvi i limfe i opuštaju Vaše telo.

Tehnike su prijatne, bezbolne i brzo otklanjaju bol i ukočenost na prirodan način bez upotrebe lekova.

Takođe, ne manje važan je razgovor i detaljan pregled pre tretmana kojim analiziramo Vaše držanje, hod, poziciju i pokretljivost zglobova, tonus, snagu i dužinu mišića kao i ostale parametre funkcije mišićno-koštanog i nervnog sistema. Na osnovu toga utvrđujemo blokade, ograničenja i odstupanja od normalnog i određujemo ciljeve na koje valja delovati.

Prvi zadatak nam je da otklonimo bol i omogućimo bezbolnu pokretljivost tj. da pronađemo i neutrališemo sve uzroke i doprinoseće faktore koji su doveli do bola.

Na kraju dobijate kućni program vežbi i savete koji će Vam pomoći da živite zdraviji, aktivniji i kvalitetniji život uz povremeni dolazak na tretman centriranja, balansiranja i održavanja tela.

Zašto baš Master Manual?

Detaljan pregled pre tretmana

Olakšanje već na prvom tretmanu

Prijatan i bezbolan tretman

Tretman prilagođen Vama i Vašem stanju

Prirodan tretman – bez lekova

Najčešća pitanja

Inicijalno je potrebno od tri do pet tretmana, a već na prvom se oseti značajno poboljšanje. Po prestanku tegoba postepeno proređujemo tretmane na jednom nedeljno (naredne 3-4 nedelje). I na kraju održavamo novo-uspostavljenu ravnotežu jednom mesečno.

Naravno, tretman puno pomaže kod bolova u leđima, koji se javljaju u trudnoći, usled slabljenja trbušnog zida, mehaničkog opterećenja i hormonalnog labavljenja zglobova.

Da, u većini slučajeva organizam ima dovoljno potencijala, čak i ako su tegobe trajale mesecima i godinama.

Svakako, bolje je sprečiti nego lečiti. Master Manual je usmeren na centriranje i korekciju tela pre nego što dođe do javljanja tegoba. Takođe, kod već obezboljenih stanja telo se održava povremenm korektivnim tretmanom.

Pregled je besplatan.
Cena tretmana kod nas u centru je 4,000 din. Cena dolaska na Vašu kućnu adresu (Uže gradsko područje Beograda) je 10,000 din.

Kontakt

Imate pitanje ili želite da zakažete tretman? Stojimo Vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas za sve informacije putem kontakt forme ili pozivom na broj telefona

    Adresa:

    Brankova 28, treći sprat, Beograd

    Telefon:

    Email:

    Scroll to Top