Bol Vas ometa i ograničava? Pozovite nas

Kiroprakticar Povoljna cena Beograd

Kiropraktika je tretman gde lekar zvan kiropraktičar koristi ruke kako bi olakšao probleme sa kostima, mišićima i zglobovima.

Kiropraktičari leče stanja povezana sa strukturom Vašeg tela. Njihov cilj je ublažavanje bolova i poboljšanje funkcije. Ne prepisuju lekove i ne rade hirurške zahvate. Umesto toga, oni prilagođavaju ili manipulišu Vašom kičmom i drugim delovima tela kako bi ih doveli u pravi položaj ili pravilno poravnali. Nega kiropraktike zasniva se na ideji da kada Vaše telo bude pravilno poravnano, imate veće šanse da se izlečite.


Pozovite nas
Kiroprakticar Najbolja cena Master Manual

Kiroprakticar Najpovoljnija cena pregleda Beograd

Kiropraktičari pregledavaju pacijenta, gledajući položaj kičme i mišićne reflekse. Oni takođe izvode testove i mogu da uzmu x-zrake za dijagnozu stanja pacijenta, zatim naprave plan lečenja i nadgledaju napredak.

Kiropraktičari ne propisuju lekove protiv bolova. Umesto toga, oni se oslanjaju i pomažu telesnoj sposobnosti da se samo izleči. Primarna terapija kiropraktičara je manipulacija kičmom gde koriste ruke ili instrumente za primenu sile na zglob u kičmi, pomerajući zglob u određenom smeru radi boljeg poravnanja.

Vaš kiropraktičar je obučen u preko 150 tehnika, od kojih se većina oslanja na nežnu manipulaciju.
Kako bi pristupio raznim delovima tela, Vaš kiropraktičar Vas može postaviti na različite načine. Ali obično ćete biti na posebno podstavljenom stolu za kiropraktiku, licem nadole radi prilagođavanja kiropraktike. Kako Vaš kiropraktičar podešava kičmu ili zglobove pomoću kontrolisane sile, možda ćete čuti zvuke pucanja.

Kiroprakticar Beograd cena

Većina ljudi doživljava trenutno olakšanje i vremenom vide kako im se zdravlje poboljšava. Vaš kiropraktičar Vam može pružiti dragocene informacije poput dobrog držanja tela kada stojite, spavate i sedite za stolom.

Kiroprakticar Beograd Najpovoljnija cena
Kiroprakticar Najpovoljnija cena pregleda Beograd