Bol Vas ometa i ograničava? Pozovite nas

Fizioterapeuti Povoljna cena pregleda

Ako ste ikada imali bolest ili povredu koja je uticala na Vašu sposobnost kretanja ili obavljanja svakodnevnih zadataka, vaš lekar vas je možda uputio kod fizioterapeuta da vas vrati na noge. Fizioterapeut ili fizikalni terapeut sarađuje sa pacijentima kako bi im pomogao da upravljaju bolom, ravnotežom, pokretljivošću i motoričkom funkcijom.

Većina ljudi u nekom trenutku svog života radiće sa fizioterapeutom. Možda ste na njega upućeni nakon saobraćajne nesreće, posle operacije ili radi rešavanja bolova usledih nekih drugih faktora. Rade sa pacijentima sa svim vrstama stanja ili ograničenjima.

Fizioterapeut Master Manual Beograd

Fizioterapeut Master Manual Beograd

Fizioterapeut radi sa pacijentima kako bi razvio prilagođene programe osmišljene tako da što je moguće više povrate njihove funkcionalne sposobnosti i kretanje. Obučeni su da pomažu pacijentima u svim životnim fazama - od odojčadi do starosti - na čiju funkciju i kretanje utiču:

  • Bolest
  • Zdravstveno stanje
  • Povreda
  • Faktori životne sredine
  • Starenje
  • Poremećaji
  • Problemi sa težinom

Fizioterapeuti zauzimaju holistički pristup (celo telo), ​​obraćajući se ne samo fizičkim aspektima Vašeg blagostanja, već i Vašem emocionalnom, psihološkom i socijalnom blagostanju. Oni rade u svim fazama zdravstvene zaštite, uključujući prevenciju, edukaciju, intervenciju, rehabilitaciju i lečenje.

Cilj fizioterapeuta je da poboljša Vaš kvalitet života.

Fizioterapeuti Beograd

Kada zakažete termin kod fizioterapeuta, verovatno ćete morati da nosite udobnu, široku odeću i obuću sa dobrom podrškom (poput sportske obuće). To je zato što ćete se verovatno baviti nekim fizičkim pokretima.

Obično ćete imati određene vežbe ili pokrete koje ćete raditi. Aktivnosti koje radite tokom fizioterapije deo su programa koji su kreirali samo za Vas kako bi Vam pomogli da postignete ciljeve velnesa i oporavka.

Fizioterapeuti Beograd Master Manual
Fizioterapeuti Povoljna cena tretmana